OVER ONS

Voor hetzelfde geld is een idee van verschillende partijen die in de Hoeksche Waard samenwerken om geldproblemen en schulden te voorkomen. We hebben de handen ineengeslagen om mensen met (beginnende) financiële problemen eerder te signaleren en erger te voorkomen.

Professionals en vrijwilligers gaan de Hoeksche Waard in om informatie te geven over waar je terecht kunt voor hulp, tips te geven voor goed omgaan met geld en ervaringsverhalen ter inspiratie te delen.

Daarnaast hebben we afspraken met elkaar gemaakt over een warme overdracht van mensen met een hulpvraag. Als je bij de ene organisatie aanklopt met een vraag, zorgen we ervoor dat je ook hulp krijgt bij de andere organisaties als dat nodig is.

De campagne Voor hetzelfde geld en deze website zijn gestart in september 2018. Binnenkort vind je hier op de website nog veel meer informatie. Op dit moment bieden we een overzicht van alle organisaties die jou kunnen helpen en tips om je financiën op orde te krijgen.

De samenwerking bestaat uit Dienst Gezondheid & Jeugd, gemeente Hoeksche Waard, Humanitas Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee, HW Wonen, Rabobank Het Haringvliet, Welzijn Hoeksche Waard.